Fish Spa Evaluering

De som har lest religiøst på bloggen min de siste månedene har allerede hørt om den nye Hype´en i Asia: Fish Spa.

Jeg har vist bilde av det før, men her er det igjen: Fish Spa

Det er altså ett stort akvarium som man kan betale alt i fra 20RM til 70Rm i halvtimen for å stappe føttene oppi. Svenske Lotta og jeg hadde vært i Bangsar og shoppet litt, og var tilbake i Bukit Bintang da vi tenkte at vi måtte i det minste prøve dette. 

Vi valgte mitt faste massasje-sted, Morino Kaze i Bukit Bintang, her koster det 38Rm for en halvtime, men jeg visste jo i det minste at det var ett bra sted. 

Etter en kort fotvask plasserte vi oss ved kanten av akvariet og stappet føttene oppi. Lotta var først og fiskene "sprang" (svømte veldig fort) bort så fort storetåen traff vannet. Jeg stappet mine føtter oppi etterpå, og bestemte meg fort for at dette var ubehagelig. Små små fisk med store munner som biter og grafser i føttene. Det kilte og var ekkelt. Kanskje hadde det vært bedre om det var helt mørkt, men det er ganske vemmelig å se på fisk som spiser føttene dine. Vi trakk føttene opp etter bare noen minutter.

Damen bak disken sa at vi måtte prøve de store fiskene før vi gav opp, men det kom ikke på tale. De var enda eklere. Vi tapte de 38Rm, men syntes det var helt greit. Fiske Spa anbefales ikke til noen i det hele tatt. ÆSJ.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>