Lillebror har dratt

Han ble sendt gjennom immigrasjonen i går kveld, sliten, men fornøyd med 7 dager i KL. Han var heldig, været var kjøligere enn vanligvis. I går var det nede i bare 20 grader. Så kaldt har jeg aldri opplevd det.

På 7 dager har han opplevd essensen i KL, vi var i Bukit Bintang, fikk laget dress, spist indisk mat på Foodcourt i kjelleren til ett kjøpesenter, tatt rundtur på bussen, vært i KLCC Suria kjøpesenteret, spist amerikansk mat på Chili´s, vært i KL Tower og nytt utsikten, og ikke minst sett leilighetsbygget vårt fra en helt ny vinkel. 

Vi har vært i KLCC Parken, Akvariet under Convention Center, spist toast på Coffee Bean nesten hver dag. 

Fredag kveld måtte jeg gjøre alt jeg kunne får å få lillebror til å være våken nok til å bli med opp i Luna Bar, det klarte jeg også, så der satt vi i noen timer og drakk noen øl og nøt usikten og pynten og lysene. Herlig sted. 

Lørdag var vi å hentet dressen som The Page hadde laget, Per betalte 1850RM (3070kr) for skreddersydd dress, vest, to skjorter og to slips. Etter at dressen var godkjent og betalt, tok vi med oss Thomas til Genting Highlands, ett mini Las Vegas som ligger så høyt oppe at det er faktisk kjølig der oppe. En time i taxi til 70RM, og så ett kvarters tur i "ski-heis" som svever høyt over regnskogen og vips, så var vi der. Det ble indisk mat, litt gambling og så noen timer med karaoke.

Karaoke er fremdeles ganske stort her, de har egne klubber hvor man får eget rom og kan synge hvor høyt man vil uten å sjenere noen.  Vi betalte vel ca 250RM for tre timer karaoke, to mugger øl og noe snacks. Jeg tror kanskje karaoken var høydepunktet for lillebror, da han er stor fan av Frank Sinatra.

Søndagen fikk vi tid til en kjapp tur til Chinatown før jeg fulgte lillebror til flyplassen. Han har kjøpt ny koffert som han har fulgt opp med alt mulig dill og dall, og jeg tror virkelig han fikk smaken på pruting. Det er jo det som er gøy med å gå her å shoppe. Vanlige butikker blir aldri helt det samme.

 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>