Tour Guide

Når vi våknet på tirsdag var det tidlig og vi en tur i bassenget og deretter en tur til Bukit Bintang. Oppdrag "finne skredder" var ikke vanskelig, vi prøvde først Mr Wong, som sydde kjolen min, men han var rimelig dyr på herreklær, så vi prøvde en annen vi hadde fått anbefalt. Her var det billigere og de hadde skikkelig peiling, og på lørdag skal Per inn å prøve den, slik at den er ferdig til søndag.

Etter litt shopping møtte vi Thomas til middag på en indisk restaurant som ikke var så veldig god. Man kan ikke få det rett hver gang. 

Onsdagen hadde vi en avtale med en svensk au-pair som nettopp har flyttet hit. Vi lette en stund, før vi fant bussen utenfor kontoret til Thomas, og satt på bussen i flere timer. Det ble lunch på Chili´s på KLCC Suria og deretter tur til KL Tower.

I dag har vi spist lunsj med Thomas på Beach Club, hvor de har småhai i akvariet over baren, før vi kikket på større hai i Akvariumet under convention center. Deretter bare det til Chinatown, hvor Per fikk teste ut sine skills innen pruting. Han fikk en veske til å koste 100RM i stedet for 500, og en svær koffert som kostet 950 til å koste 160. Fornøyde og trøtte gikk vi hjem igjen for å bade, og nå venter vi på Room Service.

http://www.roomservicedeliveries.com er genialt og anbefales til folk som bor i KL.  Mat koster ikke mer enn i restauranten og en kan bestilla fra alt i fra Chilis til Starbucks og til og med FInnegans pub.

Nå ser vi Kung Fu Panda, som Per fikk kjøpt sammen med to andre DVDer til 25RM. Han fikk det billigere enn oss :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>