On The Road Again

Eller, i luften igjen? En flight er overstått, 3 gjenstår. Jeg forlot Bali onsdag kveld og er fremme i Mexico fredag kveld. Heldigvis for gode venner. I KL sover jeg hos Laura, eller, har sovet. Og fått grovbrød med salami til frokost. I LA henter Katie meg og lar meg overnatte hos henne. Stas med venner på fine steder :)

Lett å være millionær i Indonesia

Jeg har hatt noen fine uker på Bali. Det har ikke blitt mye blogging fordi jeg har prioritert andre ting, men jeg håper de har internet i Mexico så jeg kan holde folk oppdatert om hva man egentlig gjør på en speiderleir i Mexico. I allefall når man skal være der som frivillig i 10 uker. Jeg vet ikke så mye selv, bortsett fra at jeg blir hentet på flyplassen. Det var en lettelse å høre ettersom jeg ellers måtte tatt buss og så ny buss og så en taxi helt alene i Mexico en fredagskveld. Kanskje ikke det lureste.

Så, da er det bare å pakke tingene jeg har pakket ut etter at jeg kom til KL. Kaste meg i en taxi og ta to China Airlines fly før jeg treffer Katie i LA. Og så sover jeg der og står opp og tar speiderskjorta på og vips, så er jeg fulltidsspeider i mange uker fremover :)

Her kommer litt bilder og senere kanskje en kjapp oppsummering fra Bali turen min:

Typisk indonesisk båt med støttehjul. Så vidt rumpa fikk plass i bredden her

Uluwatu

Min nye venn, valpen, på Nusa Lembongan

Bali = rismarker

Pause mellom dykkene på Zen Beach, nordvest på Bali

Liberty Wreck – Tulamben. Kult sted med store fisker og små skapninger.

Gunung Agung, svær vulkan på Bali. Sett fra båten utfor Tulamben.

Ghostpipefish – utrolig fin :) Ca 10cm i lengde og henger opp ned, men det er rett vei

Min venn: mantisshrimp som lekte seg med pinnen min. Artige skapninger.

This entry was posted in Indonesia, Reise. Bookmark the permalink.

One Response to On The Road Again

  1. bareAnne says:

    Veldig bra bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>