Takk For Meg

Om seks timer går flyet, forhåpentligvis er jeg hjemme mandag ettermiddag, så da gjenstår bare siste middag med mormor og onkel før vi kjører til flyplassen. Så jeg benytter anledningen:

Takk til Anne og Egil for at bryllupet var så kjekt. Takk til Anders og Regine for turen opp til Bergen, takk til Jøran og Bente for turen ned. Takk til Mira, Linn, Anne og Tove for hyggelig "forening". Takk for pannekaker Signe. Takk til Dani, Siv og Regine for koselig kveld på Alletiders. Takk til bareAnne for flere hyggelige kvelder i Stavangers vindfulle gater.

Takk til Stavanger/Sola/Sandnes for det fine været som ble sjenket meg. Takk til Cecilie for gjestfriheten i Grimstad. Takk til NSB for turen til Kristiansand og Nettbuss for turen til Grimstad. Takk til Per Henrik for gode pannekaker. Takk til festkomiteen på jobb som arrangerte fest akkurat når jeg var hjemme. Takk til Kai Jim for at du hadde fest, og takk til alle som kom (Regine, Anders, Victoria, Maria, Birgitte, Jan Erik, Birger, Thomas, Anja, Tronny, Lisa, Espen, Ole Johan, Livi, Joakim, Egil, Anne, Olaf, Dama til Olaf, Harald, har jeg glemt noen nå?) .

Og sist men ikke minst, takk til mor og far for at jeg fikk lov å sove på syrommet, nesten under sybordet, i to uker. Takk for at jeg fikk spise maten i kjøleskapet og for at dere vasket klærne mine.

Takk for alt og takk for meg. 

Vi Snakkes!

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>