Siste Dag

Så var tiden allerede kommet, og min siste dag i Norge er nær. Bloggen min har blitt forsømt mens jeg har vært her, ganske enkelt fordi alle som leser her har vært med meg. Men, for å oppsummere:

Kjøretur fra Bergen med Bente og Jøran, Den Siste Revejakta på kino med mor, Sting og Bøker med bareAnne, lunsj med lillebror, tè besøk på Stavangers teiteste kafè med bareAnne, togtur til Kristiansand, buss til Grimstad og Quiz med Cecilie, togtur hjem, firmafest, frokoster med mor, frokoster med mor og far, og i dag skal siste innspurt inneholde mange mennesker.

Det blir først en tur til Stavanger med bareAnne, så fest hos Kai Jim hvor jeg sitter på med fruAnne (som bergenAnne fra nå av blir kallt, bedre det enn Kånå vil jeg tro?).

 I morgen skal jeg hjem til Kuala Lumpur, med en lillebror i bagasjen. Han blir værende en uke før han drar hjem igjen. Jeg har fått melding fra Thomas om han han har dratt på helgetur til Phuket for å kite. Så enkelt er det altså :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>