WLDP Seminar og sånn

Fyttikatta denne uken har vært travel. I går fikk vi endelig beskjed om at nå, nå skulle vi få noen timer fri. Så Noel, jenta fra USA og jeg tok oss en gå tur til Cuernavaca Plaza. 20 minutter gange i stress. Seriøs trening :p Der fant jeg endelig en adapter så jeg kan lade ting, og jeg kjøpte med en trenings bh. Kommer jeg til å bruke den? Kanskje. Bør jeg? Absolutt.

Her på Cabana får vi tre måltider når vi har gjester. Til to av måltidene følger det en heftig dessert, og det er ikke akkurat grønnsaker og ris vi lever på. Ost, tortillas, kylling, ost, pasta. Nam. Men litt vel mye mat tror jeg. Så, jeg har tenkt å begynne å gå en tur hver dag. Kanskje, etter hver, kanskje, blir denne gåingen til løping. Haha.

I dag hadde jeg fri fra morgenen av og det var bare ekstra deilig å ligge 3 timer lenger i seng for så å stå opp å se litt tv. Så den gå turen ble det naturlig nok ikke noe av. Jeg håper vi får mere rene biff-kjøttretter, de spiser jeg jo ikke likevel, så da klarer jeg meg med salaten. Men når de dynker kyllingbiter i tomatsaus, legger de blandt tortillaer og topper med ost. Da er jeg litt fortapt.

Jeg sier det har vært veldig travelt denne uken, men har likevel vanskelig for å fortelle hva jeg har gjort. Jeg har løpt opp og ned de vulkanske steintrappene. Jeg har ringt i mat bjellen mange ganger daglig. Jeg har kopiert, printet, observert, malt, tegnet, limt ting på Pinataen. I tillegg har jeg snakket spansk. Mye spansk.

Det er kjekt her, spesielt når man får tid til å tenke over at det er det :) Og i kveld er vi invitert til Guvernøren av Morelos og jeg må stille i uniform. Det hadde jeg ikke vært så nervøs for hadde det ikke vært for at det er en annen norsk dame her med perfekt påsydde merker… Mine er litt skjeve og mangelfulle. Men men. Alltid beredt :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

One Response to WLDP Seminar og sånn

  1. Sola-Anne says:

    Så utrolig kjekt å lesa om Our Cabana igjen :) Mange ting eg hadde glemt ut..Kos deg i Mexico snuppa!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>