Taxco

Program sjefen fant plutselig ut at sølvstedet Our Cabana har dratt til i minst 11 år var stengt, så vi fikk plutselig en bonus tur til Taxco – sølv byen. Vi ble hentet av sjåføren i dag morges og kjørte de to timene over fjellene til Taxco.

Taxco fra langt vekke

Blå himmel og fine hvite hus bygget oppover fjellet vekket ikke akkurat minnene mine fra 1999, alt jeg husker er at vi spiste en dårlig lunsj i en kjeller, og at jeg kjøpte noe sølvgreier jeg aldri har brydd meg om i ettertid.

Sølv stasj

Denne gang fikk jeg gå litt rundt for meg selv og kikke, og gikk nedover, nedover og så tilbake oppover oppover rund den store kirken i rosa stein som ligger midt på Zocaloén. Til lunsj var vi på italiensk restaurant, og så drog vi tilbake til trygge Cabana.

Program gjengen

Jeg for av gårde til tannlegen, og fikk to “nye” tenner. Sist uke fikk jeg noen forferdelige isninger i en tann og drog for å sjekke hva det var. Det viste seg at jeg hadde hull i en fortann og tannen ved siden, så tannlegen fikset det. Samtidig inkluderte hun fjerning av de hvite flekkene jeg har hatt på fortennene hele livet. Neste uke skal jeg tilbake å ta de høyre tennene. Fortannen min er nå fin og bare en farge,  og ikke bare det, men taggene på enden har hun fikset og.

Kjipt å bo på toppen der når en vil hjem en lørdagskveld

Den berømte rosa kirken og en typisk Taxco taxi

I morgen er siste dag i planleggingsfasen for de to neste “hendelsene her” en liten gruppe fra england på bare 28 kommer lørdag, og neste fredag kommer 78 mennesker for en uke med Meksikanske tradisjoner. Da feirer vi både Halloween og Dia De Muertos (de dødes dag). Vi skal ha ekte Fiesta, internasjonal kveld (der jeg skal lage lapper) og dra til både Tepoztlan og Taxco.

This entry was posted in Mexico, Reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>