City Golf

Etter å ha hatt regn i flere dager var det endelig sol i går! Jeg låg ved poolen sammen med de andre frustrerte fruene i hele tre timer innsmurt i faktor 40. Litt farge ble det, og det var ikke rød en gang :p

Når Thomas kom hjem fra jobb hoppet vi på toget og drog til Bansar Shopping Centre. Her spiste vi på en engelsk pub før vi virret oss opp i fjerde etasje til noe som heter CityGolf. Det var her ett av de berømte Expat Group Meetings skulle være, og her var det pigede en hel haug med utlendiger. 

Det var til og med noen finner der som vi plutselig fant ut var naboene våre. De bor noen etasjer over oss, så det var jo kjekt å se at det bor andre mennesker her. Ølen var gratis, og de hadde golf simulatorer, så jeg fikk svingt kølla noen ganger. Det var egentlig ganske kjekt, og jeg tror kanskje jeg må ta med mor og far hit når de tar turen ned. De hadde 56 golfbaner å velge mellom, så det skal ikke stå på variasjonen.

På vei hjem merket vi at restauranten som har holdt på å åpne rett over gata for inngangen vår hadde åpningsfest, så vi snek oss inn der og fikk plutselig enda litt øl. De har alt mulig digg der, nesten litt sånn Ostehuset preg med oliven, hvitløksbrød, fetaost osv, så det blir nok en favoritt for vestlig mat. 

Finninnen (heter finske jenter det?) og jeg fant fort ut at vi var i samme situasjon og avtalte lunsj i dag, så klokken elleve møttes vi i lobbyen og gikk helt over gata og spiste frokost. Jeg er ganske glad for å endelig ha møtt noen helt av meg selv :) Ganske fornøyd med å ha en lunsj-partner i samme bygg. Hun har faktisk hvitere hud enn meg og, så det er jo ganske fantastisk.

Det viser seg at dagen i dag er ganske travel for jeg må jo pakke både for helgen og for to uker i Norge. Samtidig må jeg øve på Malayen før skolen i kveld, og etter skolen er det ut på livet igjen. I morgen tidlig flyr vi til Penang for noen dager med sol og sommer før jeg kommer hjem. 

Gleder meg til dolly pizza, lakris og leverpostei. Norsk melk og ekte juice. 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>