Sliten med stor S

De dødes dag - sukkerskaller

Da er 13 dager med nonstop jobbing over. Nei, det er vel ikke helt sant. Vi hadde jo fri hele 8 ganger. Fire timer hver gang. Men jobbet som regel fra 0745 til 2345 hver dag. Har ikke en gang lyst til å prøve å regne ut timelønna på den, sikkert rundt 10 øre tenker jeg :p

Men, det er jo litt gøy også da, spesielt på dager som dette når sjefen tar med seg den andre sjefen og stikker til Acapulco. Så sitter vi igjen her som de flinke frivillige vi er og rydder opp. Men i morgen den dag stikker vi nok ett sted selv. Vi må bare finne ett fint sted å dra og ett billig sted å bo først.

Speiderjenter

Det har vært noen travle uker først en gruppe engelske jenter, og samme dag de drog kom 73 godt voksne damer og menn. Vi har feiret meksikanske tradisjoner den siste uken. Hatt både Dia de los Muertos (de dødes dag) og halloween.

Halloween

Fremover nå har vi faktisk ikke peiling på hva vi skal gjøre. Alt jeg vet er at vi er ferdige her 30. november, 1. desember spiser jeg taco i Tucson og 11 desember er jeg i Sydney! :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

One Response to Sliten med stor S

  1. Anne says:

    Åh! Tacoooo!

    ÅÅÅÅååååååååHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

    Det gjorde faktisk FYSISK vondt å tenke på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>