Snart Klar

I dag fikk jeg kjøpt meg sko og veske til Anne og Egil sitt bryllup, så da er snart alt klart for hjemreise. Vi har verdens verste regn og torden her i ettermiddag, og det er lenge siden det har vært sol nok til å bli brun av, så jeg håper ingen gidder å si til meg : "Hæ? Du er jo ikke brun engang". For alle vet at jeg blir ikke brun, så bare ikke gidd :p

 På lørdag drar vi en liten tur til Penang. Jeg håper det blir litt sol der. Så flyr vi hjem mandag ettermiddag, og forhåpentligvis rekker jeg flyet til Amsterdam og Sola mandag kveld. :) Da burde jeg være fremme en gang på tirsdag. Gleder meg :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>