Oaxaca

Fire dager fri og Airam og jeg tok en buss via Puebla til Oaxaca. Det tok ca 3 timer til Puebla og 5,5 timer til Oaxaca. Så sjekket vi inn på Paulina hostel, der betalte vi 180pesos natten og fikk gratis internet og frokost. Men kald dusj. Ikke med vilje tror jeg, det bare var så kaldt.

Popocatepetl og Iztaccihuatl

Oaxaca er en fin by. Ingenting å si på det, men etter turen vår til Monte Alban hadde vi på en måte gjort det vi måtte. Dessuten var det fryktelig kaldt. Bare 11 grader. Noe som ikke er kaldt om jeg hadde vært i Norge og hatt jakken min, men her, hvor jeg var forberedt på 26 grader, da er 11 grader veldig kaldt.

Monte Alban

Monte Alban

Airam og jeg snakket spansk hele tiden. Hun snakker jo ikke engelsk. Til tider litt krevende for meg, men det gikk bra det. Vi hadde billig mat, taco, øl og mexcal. Og vi hadde masse varm sjokolade, det er tross alt Oaxaca berømt for.

Nesten like kald utepils som Norge, bare litt billigere

Etter to dager ville Airam hjem, og jeg hadde en date med Claire i Puebla. Så Airam og jeg tok bussen til Puebla.

This entry was posted in Mexico, Reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>