Youth Music Festival og frisørtime

I helgen har vi vært i KL. Det ble skole på meg på fredag, pøsregn hele dagen, og hundretusen nye gloser. Thomas var ute med noen fra jobben, så han var i seng to timer før jeg stod opp. Jeg hadde en avtale. Jeg skulle ut å gjøre noe!

Jeg ble hentet på en togstasjon kvart på åtte. Så tidlig har jeg ikke vært ute av huset siden vi flyttet hit. Etter en stund var vi langt langt fra byen på ett sted om heter Putrajaya. Det er her all administrasjonen sitter. Altså, kongen og statsministeren og sånt. Det var også her The Malaysia Youth Orchestra Festival befant seg. Jeg var virkelig ikke klar over at det var noen Orchestra Festival jeg hadde meldt meg frivillig som, men jeg var da likevel ute av huset, sammen med masse mennesker (les:kinesere) på min alder.

Jeg ble satt i boden til en fotograf og en grafisk arbeider som skulle ta bilde av deltakerene som ønsket det og satte bildet inn i en brosjyre med andre bilder fra festivalen. Min jobb var å Cut´n´Paste navnene til ungene fra en rekke i Excel til en annen.

De regnet med at ett par hundre unger ville ha bilder. Når klokken var blitt 15.00 hadde jeg spist lunsj, hatt te-pause og klippet og limt hele 8 navn. Det var med andre ord ikke så veldig travelt.

Jeg var ferdig med skiftet mitt kl 16.30, da fikk jeg 70RM i "lommepenger" og skulle komme meg hjem. Jeg kunne vente til de andre skulle hjem, men siden de alle ville se avslutningskonserten måtte jeg dermed ha ventet til kl 8 om kvelden.

Putrajaya ligger ett godt stykke fra KL, og det pøsregnet ute. De eneste alternativene mine var Taxi eller Limousine. Taxi kostet 70Rm, Limo kostet 80. Jeg ville helst ta Taxi, da hadde jeg i det minste ikke tapt penger, men pga regnet var det opptil en time ventetid på taxi. Så jeg tok en limo og brukte dermed alle pengene jeg hadde tjent pluss ti til.

 En og en halvtime senere (ca dobbelt så langt som vanlig) var vi hjemme igjen. Regnet gjorde sitt til at alle veiene var fulle av biler, og vi brukte den siste halvtimen på å kjøre de siste 300meterene. Hadde det ikke vært for at det regner noe helt vilt hadde jeg bare gått. 

Lørdag kveld kom og vi drog til Little Havanna i Changkat Bukit Bintang. Der fikk vi mat og traff Linda og drakk 5 mugger øl. Deretter gikk turen videre til en bar hvor vi møtte mange andre av kollegaene til Thomas. Her ble vi værende til de stengte og vi gikk over veien etter Roti. Roti er en pannekake lignende mat som er veldig god. Spesielt kl 0400 om kvelden :)

I går var det typisk søndag med sen frokot og en tur til Chinatown. Vi trengte noen DVD´er og fant fort en mann som hadde noen. Vi fant 17 stk vi ville se og betalte sikkert alt for mye for de, selv om vi prutet de ned til 10Rm per stk. Så fikk vi sett The Zohan uten Brunette-AKsensur i allefall :)

Mandager er som regel ganske kjedelige for meg, ingen vaskedame og stå opp for å slippe inn, og jeg manglet all form for motivasjon til å trene, så jeg var ikke ute av huset før kl 13. Da gikk jeg i banken, og så til frisøren. Hos frisøren ble jeg sittende fra 14.30 til 18.00. SYKT lenge. Og ja, jeg ble brunette. Uten helt å ville det, men det ble fint, så da blir jeg nok værende sånn litt. :p 

I helgen drar vi til Penang noen dager før jeg kommer til Norge en tur. Alle som vil ha Louis Vuitton lommebok må si "Jeg" så fort som mulig :)  

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>