Nok en Getaway weekend

Sarah Marshall filmen var morsom. Mye fordi jeg hadde allerde sett den i Norge, og la derfor ekstra godt merke til hvor de klippet og limte for å sensurere bort mange av scenene. Filmern var minst 15minutter kortere her, og veldig mange av de morsomme poengene forsvant. Rart det der. Jeg kommer jo til å være helt tullete av "snille" filmer om noen år.

 I kveld hopper vi på en buss til Melaka. En kystby på vestkysten av Malaysia. Vi fikk ett av de siste hotellrommene, og når jeg endelig kom meg til busstasjonen i går så fikk vi en av de siste billettene også. Busstasjonen var kaos, og jeg er glad jeg visste hva jeg gikk til. Noen ting er det godt å ha lest om på forhånd. KL busstasjon er full av folk som skriker destinasjoner og tidspunkt og "WHERE YOU GOING?" "WANT CHEAP TICKET?" osv. Taxisjåføren sa også at jeg måtte passe meg for å kjøpe billetter av folk som står rundt, så ta det som ett hint. De selger bare dyre papirlapper.

Nå tror jeg vaskedamen dukker opp hvert sekund, og da stikker jeg ned å trener litt før jeg pakker sakene og venter på å møte Thomas på toget til busstasjonen. God helg folkens :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>