Orientering, Frukt og Blomster

Frukt!Ikke vet jeg om Blomsterpiken-Bente fremdeles leser bloggen min, men hvis du gjør det, her er en oppfordring:

Pakk sakene dine og flytt til Kuala Lumpur og åpne en butikk som selger blomster. Ekte blomster. Ikke plastikk blomster. Vi har vært her i snart fire uker, og i dag såg jeg min første blomsterbutikk som ikke solgte plastikk. Den var på ett marked langt utenfor byen, og jeg kommer meg nok aldri ut der igjen, så jeg håper jeg finner en annen. 

Det var deilig å få litt blomster inn i leiligheten. Og frukt. Jeg fant frukt også. Og gulerøtter. Jeg kan ikke huske å ha hatt så lyst på gulerøtter noen gang som jeg har hatt her i det siste. Rart.

Friske fine blomster til 35 kronerJeg har altså vært på Newcomers Orientation i dag. Firmaet som hjalp oss med å finne leilighet og få alt i orden arrangerte, Thomas ville ikke bli med, så det ble bare meg og Francis. Det var en hyggelig dag. Francis er en meget hyggelig dame som har bodd her i seks år med ektemannen. Hun har to adopterte unger og jobber deltid i dette fine firmaet. Hun kjørte meg rundt i nabolaget, viste meg nærmeste supermarked (endelig!) og alle mulige andre steder. Hun forklarte hvordan jeg skulle finne det, hva jeg kunne finne der og alt mulig. 

Vi stoppet i The Curve og spiste donuts og drakk kaffe. Dette var ett sted jeg hadde dårlige assossiasjoner til etter turen vår til IKEA, som er rett over gaten fra The Curve. Det er langt fra leiligheten og stress å ta taxi til. Men nå vil jeg gjerne tilbake. Stedet var ett rolig "lite" kjøpesenter med masse restauranter, barer og kafĂ©er. Jeg skal definitivt dra med meg Thomas til The Sanctuary, en is-bar. Ikke en bar som selger is, men en bar som er iskald. Alle veggene er is og man får svære jakker på seg. Det kan bli en ting å gjøre når hjemlengselen setter inn. 

I kveld skal vi på kino i regi av Schlumberger. De viser Sarah Marshall filmen. Ja, filmer kommer hit ganske sent. Jeg tror de redigeres og sensureres før de vises. Sex og Singlelliv kom ikke før 26 juli. Og den har jeg lyst å se bare for å sjekke ut hvor mange av sex-scenene som fikk bli. Jeg tipper ingen.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>