Heritage Row

I går var jeg i byen og lette etter trådløs router. Det var ikke så lett. De syv første butikkene jeg var innom var enten utsolgt, eller hadde bare den o-så-dyre Mac-lagring og router dingsen. Det endte med at jeg gav opp og gikk for å treffe Thomas på jobb. Vi gikk videre til neste kjøpesenter og der fant vi en billig og god router som nå står og stråler leiligheten vår med det fantastiske bredbåndet på hele 1mb. Deretter måtte vi innom Morino Kaze (hvor vi hadde massasje for noen uker siden) for en ny omgang på ryggen min. Jeg var plutselig blitt helt "gåen" i nakken, men det hjalp å bli knadd litt.

Vi hadde middag på en Thai restaurant i Changkat Bukit Bintang og når vi skulle hjem spurte vi hele 4 sjåfører før vi fant en villig til å kjøre på taksameter. Jeg har sluttet å si hvor jeg skal, jeg bare spør om de kjører på taksameter først. Det funker bedre. Utrolig stress å måtte få tak i taxi så mange ganger før en er villig til å kjøre for rettferdig pris.

BuharryI dag kom vaskedamen klokken ni, da så jeg mitt snitt til å ta en treningsrunde. Jeg føler meg så teit når jeg sitter på MacĂ©n og kikker på at hun driver å vasker. Så kom jeg opp igjen en time senere, da var oppvasken borte, vi hadde nytt sengetøy, rene gulver. Ryddet stue og hun hadde til og med satt på en vask med klær. 

Det ble en lang dag uten noen planer for meg. Gleder meg virkerlig til å komme i gang med internett-kursene nå, dette hjemmeværende livet er ikke noe for meg. Jeg satt litt ved bassenget og pugget gloser, spiste lunsj på kjøpesenteret, meldte meg inn i treningssenter, brettet klær og hang på internett. :p 

Når Thomas kom hjem var det ny avslapping-ved-poolen-session og en badetur før middag på Buharry i Heritage Row. Der har vi vært en gang før og de har sykt god Naan. Jeg bestilte grønnsaksuppe, og fikk Tom Yum med grønnsaker – sterk sterk sterk. Heldigvis har de god vannmelonjuice å skylde ned med.  En fun-fact til om Malaysia:

 - bestiller du juice får du juice med masse sukker

- bestiller du te får du te med masse melk

- bestiller du vann får du varmt vann

Her må ting spesifiseres. Jeg vil ha juice uten sukker, te uten melk og kaldt vann. Ikke så lett å bli vant til, men det kommer seg nok etterhver. 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>