21 og Kampang Baru

Endelig kom internett i dag. En hyggelig dame ringte meg kl 11, da skulle hun egentlig vært her, men hun hadde ikke noen avtaler sa hun. Men, hun dukket opp rundt ett og nå har jeg bredbånd. Vel og merke ikke mer enn 1mb, men det duger foreløpig.

PoolenDet har vært helg igjen, og denne helgen begynte med nok ett språkkurs og fortsatte i Changat Bukit Bintang der vi møtte Linda og mannen for noen øl. Linda gikk på skole med Thomas og har bodd i Indonesia og Malaysia i fire år, og er nå gift med en fra Indonesia. Etter noen mugger øl på stambaren deres gikk vi videre til den hippe klubben "21". Her var vi plutselig ikke de enste hvite lenger. Og her og der dukket det opp jenter i bunny-kostymer og noen jenter som ikke var helt jenter. Har ikke sett så mange av de som jeg hadde trodd etter å ha snakket med bareAnne, men Malaysia er nødvendigvis litt strengere enn Thailand og Laos.

Etter en lang fredagskveld brukte vi mesteparten av lørdagen til restitusjon ved svømmebassenget. Når vi ble sultne gikk vi bare gjennom kjøpesenteret og rett inn i India. Her spiste vi på den første restauranten vi fant, og fulle av Raita, Naan og grønnsaker og kylling tok vi en liten tur rundt i Little India. Her fant vi en lang lang gate full av boder og folk. Chinatown var ingenting i forhold. Men vi kjøpte ikke noe annet enn en lilla flettet kurv til 10RM. Vi gadd ikke prute en gang. Jeg har prøvd å lage sånne kurver selv, det tar lang tid og da fortjener mannen de 16 kronene.

Vi hadde store planer om å ta en rolig lørdag på kino, men kinoen over gata viste bare Hindi filmer denne dagen, så det ble det ikke noe av.

MosqueSøndag tok vi en tur til Kampung Baru. Ett område som i følge Lonely Planet skal være ekte autentisk Malay. Her var husene mindre, gatene trangere og lukten strammere enn noe annet sted jeg har vært her nede. Vi gikk og gikk og fant tilslutt Markedet som var målet. Det viste seg å ikke være noe for meg. Det var en liten, trang gate der de solgte alt mulig kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Bakken var full av hull og vann og stanken var utrolig. Til og med Thomas ble dårlig av alt kjøttet som låg rundt, og vi gikk så fort som mulig ut.

Rått kjøtt i den varmen kan vel ikke være bra? Inngangen til kjøttgaten ser jo bra ut

Ute av kjøttgaten kom vi til en roligere gate og her hadde de herlige fruktboder. Mye bedre. Varmen var utrolig, det var 36 grader når vi gikk ut, og ikke noe bris i det hele tatt. Vi slo oss ned på en restaurant som heter Pau. Her viste de kvinnelig vektløfting og serverte Vannmelonjuice og Banansplitt og noe de kaller Pau. Pau kan sammenlignes med pizzabolle.. bare det ikke er pizza inni, men curry, sjokolade, fløte osv. Vi prøvde den med kylling curry og det var ganske spennende. Vi fikk noen timer ved bassenget i går kveld og. Tro det eller ei, men jeg får litt farge av å bo her. Selv om jeg er full av faktor 35 hele tiden. :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>