Så litt om livet..

Fredag. Enda en fridag. Jobbelørdag igjen.

Ukene går, jeg har bodd i Sydney i over 3 måneder nå. Noe som betyr at det er det lengste jeg har vært på ett sted i over 2.5 år. Jeg kjenner det kribler i reisefoten, men fri har jeg ikke, og om jeg hadde hatt det så har jeg ikke spart opp nok penger til å dra noe sted likevel.

Rotfyllingen tok ett dypt innhugg i økonomien, men reiseforsikringen min gav meg jo 1000kr tilbake.. Fint det når hele behandlingen koster 8500. Likevel, hadde det skjedd i Norge hadde jeg ikke hatt noen reiseforsikring å få noe tilbake på.

MEN, fridag i dag ja.  Stå opp, gå til byen, sjekke ut den nye midlertidige kafeen i The Rocks, den som er grønn uten noen utslipp. Kjører på solceller og resirkulerte ting. Spennende. Sist gang var køen milelang og jeg liker ikke kø. Håper en fredagsformiddag er roligere.

God helg!

This entry was posted in Down Under. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>