Bursdagsblogg

Det er vel ikke å lyve om jeg sier at jeg ikke akkurat er flink til å blogge lenger. Jeg kan skylde det på lange dager på jobb eller utrolig dårlig bredbånd hjemme. Eller jeg kan bare blogge og ikke nevne det.

Jeg hsr bursdag i dag og bare en time inn i dagen er den nydelig. Halsbetennelsen jeg våknet med i går har på magisk vis forsvunnet (ved god hjelp av antibiotika) og etter en koselig kveld på restaurant med en håndfull norske jenter i går ble jeg vekket tidlig i dag av en kjæreste med en håndfull gaver til meg. Her var alle ønsker oppfylt, sjokolade, salt lakris, kakeform, tøfler, konsert billetter og ett kort skrevet på norsk. :)

Nå er det blå himmel, jeg har by jakke til p Hilde morgen kjølen ute og det er tid for kaffe på benk og jobb. Fin dag å være født på, den 13. April :)

Mr og far var først ute med gratulasjoner på Facebook, nå venter jeg bare på Mail med bile av meg på 7årsdagen :)

Ps: 15 grader ute. God timing med kjøp av jakke. *klappe meg selv på ryggen*

This entry was posted in Down Under. Bookmark the permalink.

One Response to Bursdagsblogg

  1. Anne says:

    Gratulerer med dagen!!! :) Hurra Hurra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>