17. Mai i Sydney

20110519-091810.jpg

Tenk at nå var dagen her, som jeg lengtet etter. Jeg skulle gå i toget og jeg var så glad.

En pose boller, litt fløte og en søt sprudlevin tok jeg med meg gjennom byen og til Mari og Stines leilighet. Her var det laget karbonader og eggerøre og det var ikke måte på hvor flott frokost vi fikk servert. Boblene i glasset gjorde alle glade og spente.

Sent ute, men likevel akkurat tidsnok kom vi til Hyde Park der toget skulle gå fra. Jeg anslår 200-300 nordmenn(?). Men jeg er ikke så flink til å telle mennesker.

Politiet kom og stengte gata for oss, midt i sentrum. Det var stas! 6-mannskorps og flagg. Norge i rødt hvitt og blått fantastisk stemning og en stor stolthet over å være norsk.

Toget sluttet i Darling Harbour etter 20-25 minutter og da samlet det seg en 40 norske folk på barene der.

Kl 3 begynte tidenes dårligste 17. Mai arrangement. ANSA Sydney var “ansvarlige”, men verre arrangert middag skal du lete lenge etter. Verten var drita, quizzen var dårlig utført, talene veldig interne og lite morsomme for oss andre. Hadde jeg visst … Så hadde jeg hatt tusen andre ting p bruke 70$ på.

Men, jeg skal ikke dvele med den dårlige oppleelsen vi hadde med ANSA og heller fremheve hvor bra resten av kvelden ble. Vi forlot de fulle “kule” menneskene i syden tiden og drog til Oxford St. De fant vi en kjekk bar og etter en stund befant vi oss på Lissie konsert. Det var kjekt. Kanskje dagens høydepunkt :)

20110519-091917.jpg

This entry was posted in Down Under, Storby. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>