Leilighetsjakt

Mandag morgen ble vi hentet av en dame som skulle hjelpe oss i gang her i byen. Hun hadde avtalt med en megler om at vi skulle sjekke ut noen leiligheter. Ca 10stk. Vi hadde ikke særlige forventninger, men jeg ønsker meg svømmebasseng og treningsrom, skjønt jeg kunne klare meg med en av delene.

Sjokket vi opplevde i den første leiligheten var rett og slett enormt. Det var en av de billigste leilighetene, den hadde utsikt over parken rundt KL Tower, og fantastisk utsikt til Petronas Towers, samt utrolig fint bassengområde med jacuzzi, grillsted og kjempestort treningsrom. Den lå rett over gaten fra ett nytt kjøpesenter og ikke langt i fra en "festgate" med restauranter og barer. Jeg ble helt imponert, og regnet ikke med at det kunne bli bedre.

Det gjorde det. Den ene leiligheten var bedre enn den andre, og på slutten av dagen var vi begge helt forvirret og husket ikke helt hvilken leilighet som hadde hva og med hvilken utsikt og hvor den lå. Men vi kom frem til at vi hadde tre favoritter. Alle tre i gåavstand til jobben til Thomas, alle tre med basseng, grillplass og treningsrom. Alle tre helt fantastiske på utsikt og størrelse. 

Så i dag skal vi på andre visning på de tre leilighetene. Vi skal ha med kamera og ta bilder slik at vi kan bestemme oss for hvor vi vil bo. Det blir ikke lett. Alle tre er utrolig fine, og fullt møblerte. Det føles helt sykt å ha tre så fine leiligheter å velge mellom. Vi skulle nesten ønske vi bare hadde blitt tildelt en. :p

Men, det blir uansett svømmebasseng og treningsrom. Enten det blir rett ved Petronas, rett ved KL Tower eller rett ved Bintang Walk (fin gate med mye liv). Og uansett tar det to til tre uker før vi kan flytte inn, så vi kan kose oss på hotellet inntil da. Jeg har det ikke så veldig vondt… :p

 PS: Det regner noe helt sykt her nå – og jeg har ikke sett solen siden vi kom på torsdag, men temperaturen er herlig. Har ikke gått med genser en gang :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>