Travel helg

Det blir litt sånn at det kun skjer ting i helgene npr man jobber sånne teite skift som meg. Så da blir det jo litt slapt med ting å skrive om når de ikke er helg. Jeg kan skrive st jeg tar toget, kommer hjem, ser masterchef og får servert middag. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er blitt bortskjent av å ha en samboer som ikke bare liker å lage mat men er mye flinkere enn meg. Så det blir ikke mye mat med ost i ovnen lenger :p

Men, helgen ja. Den var fin og vi rakk å gjøre masse. En venninne av Chris fra Tasmania kom på besøk så det var fullt kjør med å rekke over flest barer på fredag. Tror vi klarte 5 alle i Darlinghurst…

Lørdag var vi i Glebe hvor de har ett kjekt marked og en fin kafe/bokhandel som selger Sangria. Og så en tur ut o Newtown på kvelden.

Søndag var det Sydneys svar på Gla mat festivalen, Aroma, med kun 7 timer åpent var det duket for kaos når halvparten av Sydneys 4 millioner mennesker skulle komme å smale samtidig.

Velkent fenomen fra Stavanger: ikke gå sulten på gla maten. Vi endte opp på en middels italiensk resturant… Kjekt det.

Etter Aroma festivalen ble vi plutselig med på akvarium. Noe jeg har litt blanda følelser for. Men, det er lenge siden jeg har vært i vannet så det var fint å se litt fine fisker. Og en haug med hai. Og alle de små krypene vi ønsket å se når vi dykket men aldri fant. Fin helg.

20110801-015948.jpg

This entry was posted in Down Under. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>