Celebert Hår

I dag var jeg hos frisøren. Jeg kjøpte nemlig en voucher for lenge siden, $40 for klipp og føn hos Zenith. Dit skulle jeg i dag morges. Men det var vanskeligere enn jeg hadde trodd.

Jeg er ikke så ofte ute på tur kl 9 om morgenen, så morgentrafikk hadde jeg ikke tatt med i beregningen. Når jeg endelig, etter 35 minutter kom meg til Central var tiden knapp for å komme meg helt til dit jeg skulle.

Oxford street er mye, mye lenger enn jeg trodde. Og etter litt lett springing måtte jeg kaste meg i en taxi. Taxien pludret og jeg pludret med, og når han såg hvor jeg skulle klippes sa han: Oi, her er det dyrt. Det er her alle kjendisene går.

Jaja, jeg har jo allerede betalt. og en time etter gikk jeg ut med $160 hår som jeg bare betalte 65 for.. Inkludert taxien :)

Etter det fant jeg ut at jeg skulle gå til Mari, hun bodde 4km fra der jeg var, og med hjelp av Google Maps fant jeg frem og vi fikk oss en fin lunsj i sommervær. Og siden jeg allerede hadde gått så langt gikk jeg like godt tilbake til byen.

Der fant jeg noen gode reisebukser med lommer hos Esprit. Kan ikke fly i dongribukser heller. Håper de er god kvalitet, men tror egentlig ikke mye på det. På salg var de og. Det er alltid kjekt.

I kveld skal jeg selge resten av tingene. Sofaene og spisebordet får vi ikke solgt, så de må nok bare ned i kjelleren. Synd med den sofaen, så dyr den var…

Etter selgingen er det quiz, og i morgen er det pakking og utflytting. Utvask har vi visst signert at vi skal betale for, så da grapser vi mest mulig her. Du får vasket ganske mye leilighet for $590 – 3300NOK. Og jeg tror vi har blitt lurt.

Men det tenker jeg ikke så mye mer på, jeg slipper å vaske noen ting og er egentlig fornøyd med det i all hemmelighet.

I kveld skal jeg på Quiz og. Med en haug med folk. Men det kan ikke bli for sent for jeg skal til siste kiropraktortime i morgen tiiiidlig.

Chris og jeg flytter inn på hotell i Kings Cross i morgen for å bo der de siste nettene. Der har jeg nesten aldri vært så det blir gøy å utforske på vår siste dag.

Tenk nå er det ikke lenge til vi treffes.. om dere ikke alle er blitt forkjølte, for det vil nemlig de fleste av mine lesere virker det som :p Og nei, Cecilie, det er ikke bare deg, 70% av dem kommer fra en IP i Norge :)

This entry was posted in Down Under. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>