Om bare èn måned…

Sitter jeg og Chris på flyet fra Amsterdam via København til Stavanger Lufthavn, Sola.

Pyrmont Bridge, meg og Darling Habour i bakgrunnen.

På vei hjem over Pyrmont Bridge, Darling Harbour i bakgrunnen

Der håper jeg mor og far står å venter på oss, eller iallefall ikke er langt unna, så vi slipper å stå ute å vente for lenge. Da har vi med oss en koffert, en sekk, en trillekoffert og en liten sekk. Og en gitar. Denne gitaren som nå har reist verden rundt 1 og en halvgang og ikke har blitt brukt av eieren siden Juni i fjor. Men den har blitt brukt. Og den høres bedre ut enn når jeg spiller på den.

Alt vi har hatt i Sydney som ikke er i sekken eller kofferten eller trillekofferten er solgt eller gitt bort eller lagt nedi en sånn “legg ting her”-bod vi har i garasjen. Vi har solgt en del ting allerede, Mari hentet grillen i går. Støvsugeren er solgt til en på jobb. I kveld kommer flere for å se på ting. Så masse ting man trenger for å ha ett hjem. Som man plutselig ikke kan ta med hjem til sitt nye hjem.

Min siste uke som Technical Support Representative hos en mellomstor internet og telefon leverandør har nå bare 3 dager igjen. Jeg kommer nok til å savne alle guttene, de frekke og de flinke og de morsomme. De som har gjort at jeg har hatt en fin arbeidsplass. Ett sted jeg har kost meg selv om det jeg har brukt over 11 timer hver dag på jobb og tjent mindre enn jeg ville gjort på 7.5 timer hjemme. Jeg har lært MASSE, masse, masse av den jobben. Nå kan jeg ting jeg bare himlet med øynene og trykket 700 på før (parker til manager).

Det er fremdeles vinter i Sydney, så det skal bli så herlig å stoppe over i Malaysia noen uker før Norge og høsten venter. 3 uker i Borneo med dykking og orangutanger. Gleder meg som ett lite barn til å dykke i kort våtdrakt igjen. Til å ikke fryse når jeg hopper uti vannet. Til å puste inn og lage masse lyd når jeg puster ut.

På Opera Bar med Sydney Harbour Bridge i bakgrunnen. Husker ikke om dette var før eller etter vi klatret oppå den.

Og så gleder jeg meg til å komme hjem. Til mor og far, til venner og mat, til Relacom og til høsten. Til å ha allværsjakke og stilings. Til fjell og fjord og strand og natur. Til stratos og bamsemums og “Voss” fra springen. Til billige bananer.. tenk de koster 5 ganger mer her nede selv om de gror lokalt?

Vi snakkes snart!

This entry was posted in Down Under, Livet. Bookmark the permalink.

One Response to Om bare èn måned…

  1. Cecilie says:

    Bildet e tatt dagen før me klatra på broå :) God tur hjemover og kos dokk masse på ferie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>