Nesten som å være alene på kafè

Jeg har begynt i ny jobb på Forus. En jobb hvor jeg ikke trenger bil, og så har jeg jo flyttet. Til Stavanger. Til ett sted med busstopp rett utenfor (nesten). Da jeg fant ut at det fantes en buss som heter X74, som går rett utenfor (nesten) hjemme og så til rett utenfor (nesten) min nye jobb, ja, da kjøpte jeg meg ett flexikort.

Nå har jeg vært en lykkelig busspassasjer i over en måned. Jeg har på denne tiden blitt svært glad i bussturen min. Jeg har tatt i bruk KeepCup’en min fra Australia, og jeg har lest 4 snart 5 bøker: Hundreåringen, MInimalism: The Essential Essays:, The Undercover Economist, As A Decade Fades og nå har jeg startet på Shantaram, igjen.

Kombinasjonen nespresso-maskin, melkeskummer og keepcup + Kindle gjør dagen min så mye bedre enn bil på motorveien i kø med alle de andre.

Jeg har forresten også kjøpt meg ny bil. Eller, en halv en da, siden Chris eier den andre halve delen. En sølvgrå Prius fra 2009.

Fine livet. Gode vaner. :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>