Ankomst Peru

Fra tidlig morgen til tidlig kveld satt vi på fly og gikk gjennom flyplasser. Min største skuffelse er at det tydeligvis er så mange vegetarianere nå at det ikke kvalifiserer til “mat før alle de andre” lenger. Dumt for meg, bra for verden ;)

20130901-084058.jpg
Maten på flyet var altså god, vi fikk is og brus og vin. Utvalget av underholdning var ikke på topp. Tenk om de hadde hatt alle sesongene av Breaking bad?

Det verste med å komme til et nytt land er
alltid at man ikke vet hva ting koster. En offisiell taxi mente han skulle ha 40 sole til hotellet, men bare litt nærmere utgangen stod et offisielt skilt som sa 25.

Vel framme i Callao utenfor flyplassen i Lima fikk vi sjekket inn på Manhatten hotel, 64$ per natt, inkl. frokost. Dette er som en stor versjon av Sola. Alt stengt på søndager :p

Vi låg våkne store deler av natten og høre på søramerikanske rytmer fra et høylytt diskotek, men da fikk vi iallfall sove til kl06, og håper at jetlagen ikke dukker opp.

Vi fikk god frokost og gikk tur i denne uinteressante flyplassbyen en stund før vi endte opp med hver vårt IOS i lobbyen ;)

Om noen timer flyr vi til Cuzco og starter tilvenningen fra 0moh til 3300høydemeter. Gleder meg!

20130901-084110.jpg

20130901-084120.jpg

This entry was posted in Sør-Amerika. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>