Sacred valley Og Cuzco

Søndag ettermiddag ankom vi Cuzco, vi fant vårt fine hostel; El tuco, og gikk for å finne reiseselskapet vi skal gå Inka Trail med. Hostellet vårt ligger ca ti minutt gåter fra sentrum, og mye av gåturen var i lett motbakke. Dette lærte oss fort at selv om vi har vært på masse norske fjellturer i sommer så er vi ikke automatisk klar for 3400m…

Vi fant SAS travel og booket inn en dag med Sacred Valley, så fikk vi slappe av å vende oss til høyden. Resten sv kvelden gikk vi rundt i Cuzco. Vi var på Pizco museum, vandret gatelangs og kikket på fine suvenirting før jet-lag og/eller høydeskrekk sendte oss i seng.

Tidlig morgen i dag møtte vi opp på SAS travel igjen. Hele dagen har vi kikket på ruiner og hørt mye spennende historier fra Peru.

Det er en fantastisk sivilasjon som har bygget noen utrolige bygg. Kanskje mest interessant at se ikke brukte slaver, me et slags sosialistisk system hvor man betalte skatten sin med arbeidstimer for staten.

I morgen setter vi kursen mot Macchu Picchu og blir dermed uten nett i fem dager. Glede og gruer oss (til turen, ikke å være uten nett)

20130902-213410.jpg

20130902-213438.jpg

20130902-213447.jpg

20130902-213453.jpg

20130902-213421.jpg

This entry was posted in Sør-Amerika. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>