Avskjedsfester

Champagne og Smågodt!Min siste dag på jobb startet med en jobb hos verdens verste kunde. Han hadde hatt elektrikere til å legge opp svakstrøm, de hadde selvsagt gjort det feil, og når jeg sa det kjeftet han på meg og sa at det var ett skikkelig firma som hadde gjort det, så det var sikkert jeg som tok feil. Så stod han å stirret på meg over skulderen mens jeg jobbet samtidig som han tygget høyt på tyggisen sin. Det var rett før jeg klikket, men jeg tok meg sammen og tenkte: dette er siste gangen, siste gangen, ta deg sammen. :p

Cecilie og AnitaJeg hadde bare noen få jobber slik at jeg skulle få sjans til å rydde ut av bilen. Det gjorde jeg, men jeg glemte selvsagt attesten jeg hadde fått av sjefen, så jeg må få tak i hun som skal ha bilen slik at jeg kan få den tilbake.

Fredags ettermiddag kjørte hele familien til Utstein kloster for å være med på vielsen av søskenbarnet mitt der. Solen skinte og alt gikk bra. Det var Humanetisk vielse, så litt interressant å se hvordan det ble gjort i forhold til ett kirkelig bryllup.

Fin neseBånn gass fra Utstein og så til Peppe’s i byen for avslutnings pils og pizza med avdelingen på jobb. Det endte som det alltid gjør med litt mer øl enn man har godt av, men det var en koselig kveld.

Lørdagen hadde jeg avtale med bareAnne om å kjøpe mascara og høretelefoner. Maskara til meg, høretelefoner til bareAnne. Hun fant ingen høretelefoner, men hun fant verdens kuleste handlevogn som hun kjøpte. Etter "shoppingen" ble det lunsj i hagen til ferieboligen til bareAnne mens vi hørte på hyling og dårlig musikk fra volleyballen. Neseparty

Ikke lenge etter var det festtid og folk datt inn fra hele distriktet. Vi brukte verdens kuleste kopper, og det ble god stemning utover natten. Plutselig gikk alle hjem, og jeg la meg og drømte om en utrolig kul kajakktur. Jeg skal uansett padle kajakk i Asia.

Takk til alle som kom på fest :) Det var utrolig hyggelig!

This entry was posted in Livet, Norge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>