Sammenkomst

Når meldingen tikket inn ti på syv i går visste jeg at de ble forsinket. Jeg visste det allerede når jeg sa at vi kunne møtes kl syv. Jeg har bodd i Stavanger i tre år, og ikke en eneste gang har Solajentene klart å komme tidsnok. Så jeg hadde lært. Det var ikke så farlig, bare de dukket opp. Tove, Anne og Mira trampet inn dørene nesten halv åtte og slapp å vente særlig lenge på mat. Kylling, ovnsbaktepotetbåter og salat var tydeligvis en hit og de var tydelig imponert. Selv om jeg kan innrømme at det ikke er særlig vanskelig.

Det var mye nytt siden sist, og det er ikke så rart når sist var rett før jul. Det var faktisk så mye nytt at vi ble enige om å møtes hos Tove neste uke. Det gjelder å treffe seg mett på folk man ikke skal se på noen år (kanskje). Det var uansett hyggelig å treffe jentene igjen, og det blir nok like hyggelig neste uke.

Nå har jeg bare to dager igjen å jobbe. Det føles litt rart å plutselig være ferdig som telekommunikasjonsmontør, men på ett vis skal det bli litt godt og. Jeg har jo gjort akkurat det samme i fem år nå, og fem år er ganske lenge. Det er jo en femtedel av livet mitt. Trivelig jobb har det iallefall vært, og på fredag skal vi ut å spise Pizza med folkene i Stavanger, som en hadebra AK fest. :)

This entry was posted in Livet, Norge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>