I Put Some New Shoes On And Suddenly Everything Is Right

Helgen kom brått på og startet med at jeg tok ungdommen i Relacom med på siste utflukt før avreise. Det var Dolly Dimple i Sandnes, det var meg og det var 15 gutter. Det var 7 store pizza og to svære øl til hver. Så ble det Bakgaarden og litt mer øl. Allsang til Raga og Jokke, og tilslutt nattoget hjem og sykkel over Storhaug mens jeg plystret til soundtracket til Juno.

New ShoesSå kom lørdagen, den beste dagen jeg har hatt på lenge. Den startet tidlig på Hud Han og Henne, så til frisør. Så fant jeg de perfekte nye skoene. De skrek i mot meg når jeg gikk ned trappene på Pès. Fantastisk med kjekke sko. Perfekte for alt. Dagen kunne ikke fortsette uten at Thomas fikk hostesaft, og når den var avlevert hentet jeg Anne og hun jublet over at det ble Harry Pepper lunsj.

Været så stygt ut, men på konsert skulle vi. Det var Symfoniorkester, trompet og ikke minst National Bank. Etter favoritten gikk vi. Det er grenser for hvor mye regn vi gidder å bli vannet med. Det ble noen rolige timer på Newsman med aviser og øl før middag på Al Forno.

Platespiller

Når klokken nærmet seg åtte snek vi oss bort på Bøker og Børst for å beundre den utrolig fine dragen de har fått. Snakk om å ha tålmodighet sier bare jeg. Mosaikk og hønsenetting og en utrolig fin bakgård. Etter noen øl der kom Champagnen flytende og da var det gjort. Jeg våknet og fikk høre fin musikk fra gammeldags platespiller. Thomas kom innom en time og etter at han gikk forvandlet de nye skoene mine seg til dansesko og jeg kunne plutselig danse som jeg aldri har danset før. Anne var i sjokk tror jeg. Men vi danset til vi ikke orket mer, og konkluderte med at det var en perfekt lørdag.

This entry was posted in Livet, Norge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>