Luksus i Mancora – oppdatert

Etter noen bråkete dager i Chiclayo satte vi rumpene på nok en nattbuss, denne gang en billig en uten “cama” (seng). Vi sov derfor ikke veldig godt og, og ble dermed ekstra glade når Eco Lodge åpnet dørene og slapp oss inn og i seng kl 0330 i natt. Vi måtte betale for halve natten, men med den luksusen som ventet oss gjorde ikke det noe.

20130916-211759.jpg

20130916-211746.jpg

20130916-211807.jpg

Dette var noe annet enn seng med plastlaken og bilalarmer. Basseng, terrasse, hvite laken og stor seng! Det at vi fant en død mus på badet og ble oppgradert skal heller ikke stå i veien for at her er det fint :p

———–
Oppdatering:

Tre dager i syden er snart over og vi setter oss i kveld på nattbuss til Ecuador. Oppholdet på Eco Lodge har kostet mer enn vi hadde trengt å bruke, men nå er vi jo så heldige at vi har penger og kan unne oss litt luksus :)

20130918-093140.jpg

Dagene har flydd uten at vi egentlig har gjort noe spesielt. Første dag gikk vi rundt en del, kikket på byen og låg i skyggen ved bassenget. Vi oppgraderte rommet til et med Hengekøye i bedre etasje og der var det skygge til meg.

Chris fikk spise masse Ceviche, og jeg har fått vegetarmat av varierende kvalitet. (Fra pasta med kjedelig ostesaus, via en salat med mye grønnsaker til falafel med herlig tzatsiki og i går; den mest fantastiske tex-med mat uten for Mexico ;)

I går startet jeg morgenen med yoga på en platting ved stranden, og kom tilbake til hotellet tidsnok til fantastisk frokost, med fersk juice (drue og banan), fruktsalat, egg og herlig brød. Frokostene her er helt utrolige.

20130918-093216.jpg

Til lunsj lette vi etter Cesars, byens beste Ceviche (noe Chris synes var overdrevet) og etter lunsj kjørte vi motoraxi til Origines Spa. Et helt fantastisk paradis av et sted. Ved sjøen langt fra byen, har et ektepar bygget et spa med svømmebasseng, boblebad, meditasjonssirkel og massasjer.

20130918-093156.jpg

Vi bestilte en skrubb og massasjepakke for to, og etter det fikk vi nyte en vindfull og litt kald solnedgang i boblebadet.

På vei tilbake til hotellet kjørte vi langs stranden og fikk se hvaler leke seg i sjøen. Snakk om bonus!

20130918-093203.jpg

Skulle du noen gang befinne deg i Mancora, Peru ville det være synd om du gikk glipp av dette stedet.

I dag har vi hatt en rolig frokost, solen skinner igjen og vi har betalt litt ekstra (20$) for å beholde rommet til kl 20 i kveld. Bussen går kl 21, så det passer perfekt :)

This entry was posted in Sør-Amerika. Bookmark the permalink.

2 Responses to Luksus i Mancora – oppdatert

  1. bareAnne says:

    Jeg finner ikke like-knappen.

  2. AK says:

    Da må du nok kommentere i stedet :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>