Æ Kan Bake

Bare ett lite baketips til alle andre som baker boller fra pose. Følg tipset som står bak (ja, dere trodde vel ikke jeg kom på sånne ting av meg selv): bruk dobbelt så mye tørrgjær! Da blir bollene sånn som i butikken. Gedige, luftige og gode.

Og ekstra tips, kjøpt sjokoladelinser og ha i. Da blir de kjempe mega gode.

Jeg kan bake. Det kan bareAnne og. Jeg har vært der i dag på den vanlige onsdagen med middag og masse tv. Anne bakte brownies. Jeg laget omelett. Ting har forandret seg en del siden jeg først flyttet for meg selv og stod med pannen full av eggerøre når jeg ville ha omelett. Hvordan i all verden kommer dette til å gå?

Thomas har forresten bestilt to enveis billetter til Malaysia i dag. Avreisen er satt til 16. juli. Litt forsinket pga visum tull, men fy flate som jeg gleder meg. Aner ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan det blir. Uansett en opplevelse for livet. :)

This entry was posted in Livet, Norge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>