Kjendis Party

Det var fredag, igjen. Men denne fredagen lå forventningene i luften. Forventningene om filmen som vi hadde gledet oss til så lenge. Vi var tre jenter, kjolekledd og klar for en 100% jentekveld. Stedet var Paparazzi, jentene ventet på Sex and the City – THE MOVIE.

Filmen oppnådde alle mine forventninger. Jeg er kanskje ikke helt til å stole på når jeg sier dette, for jeg er tross alt fan. Og uansett hvor flau Thomas blir av det kommer jeg ikke til å slutte å være fan. Jeg digger Carrie fra topp til tå. Jeg misunner henne krøllene, skrivetalentet, vennene. Jeg kjenner meg igjen i situasjoner, i sitater og i tanker. Og jeg er ikke flau over det.

Etter filmen var det fest, og Siv, Anne og jeg koste oss med Cosmopolitans til vi ble så sultne at vi måtte gå. Fingermaten vi ble lovet når vi kjøpte billettene til festen så vi lite til. Skuffende, men det var også det eneste som skuffet.

Lørdag formiddag kjørte en fornøyd AK og en fremdeles litt flau Thomas (som ikke en gang trengte bli med på filmen eller festen) til Haugesund. Her skulle jeg vise frem motorsykkelen til en som kanskje ville kjøpe. Han ville ikke like vel. Greit nok. Vi kjørte til en vik og grillet og solte oss litt. Så besøk hos Thomas sin far og så til Thomas sin mor for kveldsmat og overnatting. Turen gikk hjem i dag, men da ble vi plutselig invitert til middag og stamp i penthousen på Sola. Det var da også digg helt til skyene kom.

Nå er det på tide å besøke Anne borti gaten. Og jeg er sikker på at hun allerde har lest dette før jeg kommer bort og sier noe sånt som "Skulle ikke du legge sammen noe klær eller noe? Så blogget du istedet. Fy skam."

This entry was posted in Livet, Norge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>