Ica – Huacachina

Etter Cuzco tok vi en nattbuss med Cruzdelsur del Sur til ICA. Bussene her er utstyrt med såkalt cama, et sete du kan legge bakover nesten flatt, som en seng. I tillegg får man både kveldsmat og frokost. Og på toppen av det viser de Kon-Tiki på norsk.

Vel framme og utvhilte bestemte vi oss for å dra ut av byen og sjekke inn i en liten oase rett utenfor. Mellom store sanddyner finne man stedet: Huancachina. Her ligger noen få hostels, restauranter og det er her man setter seg i en rar stor bil og kjører villmark i sanddyner. Med “sandboards” i baksetet og stearinlys som voks seilte vi ned dyne etter dyne. Med sko og bukser fulle av sand såg vi på solnedgangen fra toppen av vakre sanddyner. Fin fin dag.

Man kan også dra på vinsmaking, men det er egentlig Pisco smaking. Fysj :p Ikke min favoritt, men interessant nok å se hvordan det blir laget og lagret på gamle krukker.

20130917-121315.jpg

20130917-121330.jpg

20130917-121341.jpg

20130917-121351.jpg

This entry was posted in Sør-Amerika. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>