Korte Legger

Jeg har korte leggmuskler. Det er grusomt. I Core timen på Elixia har damen begynt å hoppe i oppvarmingen og det dreper meg. Jeg klarer å holde ut, men fem minutter etterpå får jeg nesten krampe i leggen og må tøye ut. Etter trening tøyer jeg også, men får fremdeles vondt.

Nå skal jeg prøve ett nytt prosjekt. En av jentene på kontoret sa til meg at hun hadde blitt fortalt at Magnesium var rette tingen å ta for korte muskler, og for folk som lett får kramper og gangsperr. Derfor har jeg nå bestilt to måneder med magnesium. Fine ting med internett, man bare googler, fyller ut skjema og får ting i posten.

Synd det tar to uker å sende noe når jeg skulle hatt det i morgen. :p

Nå er det på tide at jeg kommer meg til bareAnne der middagen venter og vi venter spent på hva som skjer i One Tree Hill i dag. For ikke å snakke om Ugly Betty. Vi lar sommer være sommer og blir skikkelige jenter på onsdager. Fordi vi fortjener det ;)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>