Julen 2013

Julaften er over for min del. Klokken er litt over fire og jeg er en av de 40 som sitter i baren på Sola flyplass med et glass rødvin. Sekken er sjekket inn helt til JRO og jeg har bestilt og betalt en natt på Citizen M hotel på Schipol. I kveld skal jeg kose med med Tore Renbergs nye bok og imorgen går turen videre fra AMS til JRO hvor min kjære Chris venter.

De neste to dagene skal jeg kose meg i Afrika og skal selvsagt prøve å oppdatere litt etterhvert,

Godjul!

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>