Classic Rock

Helgen min skulle være "late som ferie". Jeg begynte fredag med spinning med noen folk fra jobb. Så var jeg hjemme en tur for å dusje før jeg traff bergenAnne til middag på Skagen Sjøhus. Her valgte jeg en treretter for vegetarianere med ostekake til dessert. Anne tok biff. Jeg fikk en fantastisk kompott av noe grønt til forrett og til hovedrett var det gratinerte pannekaker fylt med spinat, salat og tzatsiki og verdens beste hvitløksbrød, i allefall Stavangers beste. Terningkast 5.

Med en halv flaske vin innabords klarte jeg å lure bergenAnne med meg til å ta noen drinker på Paparazzi der vi våget oss til å kjøpe billetter til Sex og Singleliv premierefest. Når Anne måtte hjem fant jeg Thomas og tok noen øl til før vi gikk hjem.

Lørdag drog vi tidlig til Sandnes for å ha ferie. Vi spiste lunsj på Sandnes Brygge, spiste is og gikk på Classic Rock festival. Der var det masse "voksne" og fulle Sandnes folk. Men vi koste oss med både Åge, Ingenting og Valentourettes. Jeg var en del skuffet over Raga Rockers som nesten bare spilte ballader. Nattoget hjem var en opplevelse i seg selv. Kommentaren til Thomas etter å ha vært i Sandnes en hel kveld var: "Her skal vi aldri bo."

I dag har det vært søndag og familie grillfest på Rege. Det var utrolig mange barn av den nye generasjonen, masse grilling, masse sol og fine hengekøyer. Nå skal jeg legge MCen ut på finn.no.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>