Flytting og minimalisme

2014 er godt i gang. Det ble lite blogging fra Tanzania. Det er for sent å gjøre noe med nå. Drømmeleiligheten i Tou Park flytter jeg fra om noen få dager. Drømmehuset på Sola var plutselig til salgs, og impulsiviteten lever godt i meg.

Min første sommer. Rangle fra farfars butikk.

Min første sommer. Rangle fra farfars butikk.

Flytting i mine øyne, handler mye om reduksjon. Når jeg nå ha bodd her i 18 måneder og finner ting jeg ikke har brukt er det nok på tide at den tingen får et bedre hjem. Coctail-kjolen jeg har brukt 2 ganger (3 om du teller med den gangen jeg lånte den vekk). Det meksikanske pleddet som har ligget nedpakket siden jeg kjøpte det i 1999. Våtdrakten som jeg kjøpte når jeg skulle bli kitesurfer. På tide at dere får bedre hjem. Finn.no er min beste venn.

De 11 fotoalbummene som jeg bare ser på når jeg flytter eller rydder i boden. De får bli digitale. Da tar de mindre plass. Og så blir jeg så glad. Akkurat som her. Min første sommer.

Jeg prøver å være så glad hver dag. Og det er ikke så vanskelig når solen bare skinner og alt går på skinner. Men så skjer ting som plutselig gjør at April ble en helt annen måned enn man hadde tenkt. Vi krasjer bilen på vei til en skitur. Et dødsfall i familien gjør at både 30årsdag og påskeferie blir avlyst. Så kommer man hjem og får lungebetennelse. Og snart er det mai. Og jeg håper mai kan bli litt bedre.

Når alt er sagt og gjort så var 10 dager i England litt godt og. Bli kjent med familien til min bedre halvdel. Leke til jeg stuper med 6 og 7 åringen. Kose mose med den nye på ni uker. Snakke ordentlig med svigerinne og svoger. Ha tid nok. Oppi alt det vonde kom det altså noe godt ut av det. Og nå er vi tilbake. Lungebetennelsen er i ferd med å gi slipp. Jeg skal snart ut i solen på Ostehuset og ha en kaffe med nye gode venner.

Jeg kjenner jeg har mye i hodet som gjerne vil ut og bli ord, setninger og avsnitt. Så kanskje, kanskje dette er starten på en ny periode med blogging.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>