I Boks

Da var leieavtalen i boks, så da er det bare å vente på den perfekte leietaker som vil bo i vår flotte leilighet i to til tre år. Vi har ryddet som bare det og til og med fått gardiner. Ser ut som om vi får leid ut for nok penger til å dekke alle utgifter mens vi er borte, så da kan vi bare kose oss :)

Det blir altså ikke noe år i Sør-Amerika med det første, men istedet flytting til Kuala Lumpur i Malaysia. Thomas skal gjøre samme jobb som han gjør i dag, og jeg skal studere litt, eller jobbe.. Eller noe. Det blir ett eventyr uten like, i varmen, regnet, ett sted hverken Thomas eller jeg har vært før. Jeg tror vi trygt kan slå fast at det blir noe å blogge om :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>