Det Ordner Seg

I dag har vært den store ordne dagen. Noen ting har trengt å bli ordnet siden vi flyttet inn i september og har endelig blitt gjort. På torsdag kommer Utleiemegleren for å ta bilder til prospektet. Spennende tider i vente :) Her er listen over ting som har blitt ordnet mye enklere enn vi hadde trodd:

  • plate til kjøkkengulvhullet. Tok 20sek i telefonen, 30sek inne hos Gann Blikk og kostet 25 kroner
  • plast over terrassen, den hadde jo ligget der i noen måneder, så fikk vi den opp på en liten time.
  • omorganisere alle bildene mine. Dette har jeg gruet meg til lenge, men jeg fikk 9 album til å magisk forsvinne ved å kaste en haug med stykke, uklare, uinterressante bilder og sette resten inn i ny album. Totalt antall album: 5
  • henge opp fjernkontrollen til varmepumpen (det var flaut enkelt)
  • skifte dør til vaskemaskinen

Dessuten er jeg i dag offisielt ferdig med planleggingen av bergenAnne sitt utdrikningslag. Mer kan jeg ikke si for jeg er sikker på at bergenAnne leser her av og til … :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>