Tilbake i Oracle

Nå har jeg kommet til mitt andre hjem. Til min andre familie, til stedet jeg savner hver gang jeg får bilder eller drømmer om Taco. Jeg er tilbake i Oracle hvor ting aldri forandrer seg. Tony jobber fremdeles med landscaping og Jill jobber på Walgreens mens hun studerer pre-farmacy. De er travle begge to, men Jill har tatt seg fri for å henge med meg, og Tony jobber når han vil.

Jeg traff såvidt Michelle i går. Hun jobber på en barneklærbutikk en eller to dager i uken, og sitter barnevakt for en venninne de andre dagene. Sammen med de to små hun har regner jeg med at det er en god jobb det. Jeg har ikke sett Briana eller Stephen Joseph enda, men skal snart til byen for å bli med de i barneselskap. :p

I kveld får jeg viljen min og Tony lager taco. Vi har 11 stk å lage mat til, så det blir rundt 50 taco tilsammen. :) Vi har nettopp laget to liter salsa og raspet en kilo ost. Jeg gleder meg :)

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>