Observasjoner i en Svømmehall

Jeg var i Stavanger Svømmehall for første gang i går. Jeg liker ikke å ikke vite hvordan ting fungerer, så jeg spurte mannen som tok i mot betaling. "Hvordan funker dette?" Han svarte: "Du må bruke badehette"

Så kom jeg inn i garderoben, ikke helt lik den jeg har brukt så mange ganger for så lenge siden på Sola, men større og mer forvirrende. Jeg fant ut av det, tok på badedrakt og badehette. Alt dette måtte deretter av igjen, for i dusjen står det "Ingen dusj eller badstu med badedrakt". Og så ett stort skilt med røde rundinger der man skal passe på å vaske seg skikkelig.

Når jeg kom meg ut i hallen såg jeg umiddelbart en mann som stod og ventet. Eller, han såg ut som om han stod og ventet. Jeg spurte: "Må jeg vente til noen kommer ut eller?" Han såg rart på meg og sa "Nei". Jeg visste jo ikke at det kunne være så mange som bare mulig i bassenget.

Så satte jeg i gang med svømmingen. Det gikk fint og var ganske godt i ryggen.

Her vil jeg avbryte fortellingen min for å informere alle som går i svømmehaller og som ikke har tenkt over dette før om at SVØMMEBRILLER faktisk gjør en i stand til å se under vann. Dette la jeg merke til at mange, spesielt menn ikke var klar over da jeg dukket hodet under vann og såg en hel haug med mannfolk som klødde seg godt i skrittet. Jeg hadde lyst å si i fra, men turte ikke. Jeg opplevde det samme i bassenget på Cuba, men da var det en mann som klådde på en dame.

De som ikke visste det vet det nå. Vann skjuler ingenting for de med svømmebriller.

En halvtime etter at jeg hoppet uti hoppet jeg opp og inn i dusjen. Jeg var også en stund i badstu. Det var godt. Jeg var fornøyd med den fysiske aktiviteten jeg hadde utført og gledet meg til neste gang. Det blir nok i morgen tenker jeg.

Etter svømmingen fikk jeg tid til å shoppe litt før jeg traff bergenAnne (eller skal vi kalle henne skalsnartgiftesegAnne) på Salza. Denne resturanten hadde ett usedvanlig koselig interiør, vanvittig stor forett, utrolig feit hamburger og deilig sjokolade fondant til dessert. Jeg var kort sagt meget mett etter denne herlige kulinariske opplevelsen. Hvis du skal spise der så bestill noe med chili-aioli. Den var utrolig digg.

Nå er det onsdag, som er dagen før torsdag som er dagen jeg skal på skolen. Og der har jeg ikke vært på lenge, så jeg må lese meg opp. Men jeg skal også se film fordi det regner ute :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>