Badedrakt takk

Dette har jeg tenkt på lenge. Å kjøpe meg badedrakt. Jeg tenkte ikke at jeg skulle gjøre det på Badeland på Gardermoen, og at den attpåtil skulle være str 42. Jeg bruker str 36. Men en speider som har lyst å svømme før middag får til det mest utrolige. Jeg kjøpte badedrakten. Jeg knyttet den fast i halsen så ikke puppene skulle dette ut, og jeg "stiftet" den med en fliseklemme rundt baken, så ikke alle skulle se rumpa mi. Så svømte jeg i en god halvtime.

Det føltes meget godt, og etterpå, når jeg satt i badstuen og tenkte på "Tatt av Kvinnen" tenkte jeg over hvor lenge det er siden jeg har svømt i en svømmehall og kom frem til at det sikkert var på ungdomskolen. Ganske sykt lenge siden med andre ord. Så, her kommer en oppfording til Høyre: Lag en svømmehall i Østre Bydel. Takk

Det kan forresten hende at vi begynner å flytte inn i ny leilighet allerede neste uke, så de som vil hjelpe til å bære, flytte og sånt kan bare melde seg. :) Det gjorde meg litt mindre stresset at vi får flytte inn i den før jeg må flytte ut av min. Thomas sin leilighet ble lagt ut for salg i dag, så de som vil bo der den berømte Smilegutten har bodd kan løpe å kjøpe :)

Nå er det middag sammen med resten av konferansedeltakerne.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>