Endelig

Kl 09.30 i dag ringte telefonen. Vi fikk den. Endelig var det en leilighet vi ville ha mest. En som var billig, stor, fin og har perfekt beliggenhet. Vi har to soverom, peis, kjøkken, spisestue, stue, kjøkken, bad, terrasse, hage og enda en terrasse. Perfekt.

Første november flytter vi inn. Frem til da må vi se om vi ikke får solgt leilighetene vi har i dag. To små blir til en stor. :) Det skal bli fint. Leiligheten ligger på Rosenli, og ser passe fin ut. Kjøkkenet skal fikses litt men ellers er vi veldig fornøyde. Og vi har peis!! Vi fikk den ikke for prisantydning. Det skulle bare mangle, den var undertaksert så det holdt. Men vi vant iallefall budrunden. Og det er det viktigste.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>