Så Feil Kan Man Ta

Det var strålende sol i det vi ankom Hunnedalen ca kl 20 fredag kveld. Solen fulgte oss opp fjellene, ned fjellene, opp fjellene og til slutt, ned fjellsiden hvor Blåfjellenden-hytta ligger. Vi var fremme ca 23.30, litt sent syntes mange, men det var faktisk ikke så mørkt ute som man kan tro. Og tro meg, turen var MYE mer behagelig med fjellsko (i fjor gikk jeg i joggesko).

AK på fjellet i nye fjellskoDet var nesten full hytte med to store familier fra Orre og Jørpeland. Thomas og jeg fant plass på hemsen og stekte pannekaker langt etter midnatt. Med magen full og trøtte ben la vi oss ganske kjapt etterpå.

Planen påfølgende dag var i utgangspunktet å gå videre til Sandvatn, men værgudene var ikke like snille som de hadde vært på fredagen. Det regnet og regnet og regnet. Jeg måtte overtale Thomas til å la være å gå videre, men i ettertid viste det seg klokt :p Vi var derimot ute å gikk et par timer bare for å ikke stivne helt i beina, de to timene var de med verst regn.

Lørdagen var det folksomt. Familiene ble værende som oss, og noen andre dukket opp. Noen ekstremt sporty sjeler var bare innom for å tørke klær før de skulle gå enda lenger og sove i telt. Det ble pølsegryte til middag. Den var god. Anbefales!

Turen ned i dag var selvsagt bedre enn den var på fredag. Selv om det var overskyet og litt regnbyer innimellom foretrekker jeg alltid å gå hjem. Det var like mye opp og ned og enda mer sorpe og gjørme, men hva gjør vel det når man har vært på Roskilde?

Vel hjemme for ikke så lenge siden og klar for en ny uke på jobb og som vakt. Ingen alkohol på meg altså, men det passer egentlig bare fint. I morgen ser det ut som om Solajentene kommer til byen for en herlig middag og :)

This entry was posted in Norge. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>