Bra oppmøte

I dag begynte CITW timen min kl 8.30. Jeg var der 8.30. Det var en til.Klasserom

Klokken 8.40 såg klasserommet slik ut: 

Når læreren kom, 15 minutter etter at timen startet var vi hele 4 elever. Jeg kan ikke si jeg er imponert. Selv om vi bare var 4 stk den første halvtimen, og de andre 65 kom etterhvert, de 15 siste kom de siste ti minuttene var det ingen som "kom for sent" i fraværsregistreringen.

Læreren bestemte seg nesten for å vente med å starte forelesningen til alle var kommet, men jeg fikk frem poenget mitt med at noen av oss gadd å komme på tiden og fortjente ikke at tiden vår ble sløst vekk.

Tulle skole.

I kveld er det handling og taco :) Nam.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>