Epilering og Ananasris

Kanskje ikke den beste kombinasjonen, men en overskrift ble det uansett.
ananasrisEtter en lang dag på skole, der irritasjonen for PC økte i takt med antall ganger den presterte å restarte i løpet av en time (6) var jeg hjemme i takt med solnedgangen og traff thomas på Thai-la i gaten vår. Jeg bestilte vannmelomjuice og ananasris, thomas hadde noe curry greier og en diger kokosnøtt. Digg middag. Synd jeg ikke har komt på å spise her før, det er en fin restaurant med kjekke priser men ganske kjedelig interiør.
 
Når vi kom hjem fra middag satte jeg meg ned med bursdagspresangen fra mor og far, en epilator fra Braun. Den tok en halv time å fjerne alt håret fra leggene mine. Jeg er fornøyd. Det var ikke vondere enn voksing, og tok mindre tid enn å vokse legger her i KL. Det er visst bare i Stavanger de klarer det på 15minutter, her tar det alltid en time. 
 
Uansett, jeg nøler ikke med å anbefale epilator. Den duger! :)  
 
Nå skal jeg dra med meg Thomas på en kveldstrening. Skal bare treffe PTen en gang denne uken pga langhelg :)
 
Og på torsdag får vi besøk av Peter og drar til stranden med han. Kjekt med langhelg :) Det har vel forresten dere i Norge og?
This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>