Velfortjent Helg

Da har jeg levert inn min første oppgave som universitetsstudent. Det var verre enn jeg trodde. Den skal først skrives, så "refereres" og "citeres", så sjekkes, printes, bindes (i sånn fancy maskin) og skrives på CD, og deretter leveres til en skranke som ingen vet hvor er fordi det er vår første oppgave.

Men, i går leverte jeg den 25.5 timer før deadline, og som først i klassen. Kan tror jeg var glad for det når jeg såg køen hos printeren i dag :) Så gjenstår bare å se hvordan "The Workflow System in Relacom Norway" blir mottatt hos frøken-gidder-ikke-uttale-ord-som-er-litt-stress-så-jeg-sier-bare-paish–og-wish-jeg. "Cannot lah?"

 Uken har gått fort, jeg har vært å trent med Kaswan (min Personlige Trener) to ganger, på tirsdag var jeg der i 2,5 timer sykt. Etter 1,5 time hard styrketrening tvang han meg på ro-maskinen og sa "Ro 10 000 meter". En time etter var jeg ferdig. Helt ferdig.

I dag var det bare to timer, han var litt "snill". Heldigvis er det helg og jeg slipper billig unna :)

I kveld skal jeg møte Thomas hos en kollega, der skal vi drikke litt rom og cola med lime og sikkert synge litt karaoke. I morgen tidlig tror jeg vi kjører til Pangkor Island.

Som bringer meg til neste nyhet: JEG KAN KJØRE BIL PÅ VENSTRE SIDEN! (Riktignok uten internasjonalt førerkort, men det holder visst med en 50RM seddel som bevis på at man kan kjøre her).

Siden Karmøy-vennene våre er på ferie har jeg fått bilnøkler og koser meg med det. Bortsett fra når vi prøvde å kjøre til Bangsar kl 18 på tirsdag. Jeg anbefaler det ikke. Maten på Telawi Street Bistro derimot, den anbefaler jeg alltid. 

 

 

 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>