Thomas er tilbake

Mandag ettermiddag kom Thomas inn dørene med sekken full av kjekke presanger. Takk til mor og far og bror og mormor :) Det settes virkelig pris på.

Det er ganske kjekt å ha Thomas tilbake, jeg merker jeg har vært litt alene de siste dagene for jeg snakker nesten hull i hodet på han. Men sånt får han nesten bare tåle, han har jo hatt ferie i to uker :p

I går var jeg på trening og hadde min 3. personlig trener time på en uke. Etter tre knallharde runder med styrketrening blandet med kondisjonstrening sa treneren min at "nå skal vi ro litt". Så satte han romaskinen på 10 000meter. Jeg tentke ikke over hvor langt det var før maskinen regnet ut at det ville ta med 1.05timer. Jeg var vrirkelig utslitt etter det, men jeg må si, det er sykt effektivt å ha en som passer på at jeg ikke gir meg. 

Nå sitter jeg her å har litt gangsperr og skal tidig på skolen. Onsdager pleier jo være dagen da jeg ikke begynner før kl 16, men nå har lærerene begynt å gi oss ekstra timer, så jeg skal være på skolen fra 10 til 18 i dag. Heldigvis har jeg fått låne bilen til Siv Merete og Helge når de er i Fillipinene, så da kan jeg kjøre til skolen. :)

Forresten, i går hadde jeg en litt morsom opplevelse når jeg snakket med Yemeneseren og Indoneseren i klassen om Norge. Jeg prøvde å forklare de hvordan vi kjører på snø. De forstod ingenting, og iallefall ikke når jeg prøvde å forklare piggdekk. (Jeg kallte di ialelfall ikke for "pig-deck") Det samme skjedde når jeg fortalte om solarium. Og snømåking. 

"But how do you stop when you drive on snow?" "Why would you want to be MORE tan?"

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>