Studiehelg

Da var helgen kommet, helgen før innlevering av tidenes kjedeligste oppgave. Jeg gjesper bare ved tanken. Den er lett nok, men så kjedelig å skrive at jeg bare ikke kommer i gang. Den skal leveres på fredag, og foreløpig har jeg skrevet ett røft utkast på 5 sider. Da er jeg kanskje halvveis altså.

De neste 5 ukene har vi 5 innleveringer, en hovedprøve og så to uker med eksamen. Jeg hadde glemt hvordan det er å gå på skole. :p I tillegg til det har lærerene begynt å sette opp erstatningstimer, det vil si timer de har måttet avlyse pga ferie, helligdager osv. Neste uke skal vi ha 7 ekstra timer. Før eller etter de originale timene selvsagt, man kan jo ikke bruke de 4,3 og 2 timene vi har ledig mellom fagene. Det ville jo vært for enkelt. 

Thomas kommer hjem på mandag, som er den eneste dagen jeg slutter før 5 neste uke. Så det var jo fint. Målet for helgen er å bli så ferdig som mulig med alt annet, så jeg har tid til å være kjæreste på kveldstid. 

Da får jeg vel bare begynne med skrivingen da.. sånn ja, nå.

 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>